Najaarsseminar ‘5 jaar BIZ in Nederland, eerlijk zullen we alles delen’

Event

Locatie: De Lichtfabriek Haarlem

De Bedrijven Investeringszone (BIZ) bestaat 5 jaar. De afgelopen vijf jaar zijn dankzij de BIZ vele winkelgebieden en bedrijventerreinen aangepakt en verbeterd. De teller staat inmiddels op meer dan 300. Een mooi moment om stil te staan. Wat hebben deze ondernemers, gemeenten en vastgoedeigenaren die bezig zijn geweest, geleerd aan te pakken en te verbeteren?

Meer informatie Aanmelden

De Bedrijven Investeringszone (BIZ) bestaat 5 jaar. De afgelopen vijf jaar zijn dankzij de BIZ vele winkelgebieden en bedrijventerreinen aangepakt en verbeterd. De teller staat inmiddels op meer dan 300. Een mooi moment om stil te staan. Wat hebben deze ondernemers, gemeenten en vastgoedeigenaren die bezig zijn geweest, geleerd aan te pakken en te verbeteren? Welke successen zijn behaald? En wat kon beter? Op maandag 4 november duiken we in deze vragen tijdens het seminar: “5 Jaar BIZ in Nederland, eerlijk zullen we alles delen.” Georganiseerd door DNWS en Stad&Co in samenwerking met de provincie Noord-Holland. Ook het Ministerie van EZK vindt het een mooi moment om samen terug te blikken. Zij onderschrijven dan ook het belang van het seminar. De Hogeschool van Amsterdam & Hogeschool Rotterdam hebben het landelijke evaluatieonderzoek over BIZ’zen van de afgelopen 5 jaar, als leden van het Retail Innovation Platform uitgevoerd en presenteren de resultaten.

Waarom wil je hierbij zijn?

  • Krijg inzicht in de resultaten van het onderzoek: 5 jaar BIZ in Nederland;
  • Kom erachter wat jij nog kan verbeteren met de toolbox Beter met BIZ;
  • Leer van praktische verhalen, ervaringen en aanbevelingen uit de circa 10 praktijkcases en workshops;
  • Ontvang als eerste het onderzoekrapport;
  • Ontmoet vele partijen die jou in de praktijk verder kunnen helpen;
  • Netwerk met gelijkgestemden en wissel ervaringen uit.

Kosten:
De deelnamekosten zijn € 150,-. Leden van INretail/Vakcentrum krijgen 50% korting en betalen € 75,-. Deelnemers van DNWS en relaties van Stad & Co kunnen zich gratis inschrijven. Het seminar is inclusief eten.

De officiële uitnodiging met het volledige programma volgt na de zomer. Schrijf je in voor de DNWS-nieuwsbrief om de uitndoging te ontvangen.

Aanmelden


Deel deze pagina