Urban College: Innovaties in technologie

Event

Kosten: Volgt
Locatie: Conferentiezaal De Bijenkorf Rotterdam

Er zijn legio gebruiksmogelijkheden met robots, spy en VR brillen, een telepresence beam, klantenapps en chatbots. Welke voordelen heeft dit voor retailers, hoe zijn ze inzetbaar in de winkel, wat zijn de eerste ervaringen over het gebruiksgemak en welke 21th century skills hebben retailers en hun medewerkers hiervoor nodig?

Meer informatie Aanmelden

Er zijn legio gebruiksmogelijkheden met robots, spy en VR brillen, een telepresence beam, klantenapps en chatbots. Welke voordelen heeft dit voor retailers, hoe zijn ze inzetbaar in de winkel, wat zijn de eerste ervaringen over het gebruiksgemak en welke 21th century skills hebben retailers en hun medewerkers hiervoor nodig? In Lab Fygital en Hype Lab (landelijke onderzoeksproject Future Proof Retail) hebben studenten onderzoek gedaan naar sociale robots voor De Bijenkorf Rotterdam en zijn retailers in Rijswijk en Delft geactiveerd door middel van lab experimenten met diverse laagdrempelige technologieën. De resultaten worden gepresenteerd tijdens het Urban College. Wie wil kan zelf een telepresence beam, een VR bril of een loyalty app uitproberen. Wat kun je daarmee in jouw winkel?

Het event start stipt om 8:30 uur en voor ontbijt wordt gezorgd. Het programma eindigt uiterlijk om 9:45 uur met de mogelijkheid om na te praten. Graag tot ziens op woensdag 15 mei in de Conferentiezaal van De Bijenkorf.


Deel deze pagina