What's going on in Retailing?!

Event

Kosten: Gratis voor managementfuncties werkzaam bij B2C Retailers & Brands, anders €999,-
Locatie: ‘t Spant! Bussum

Er zijn weinig andere sectoren waar zo veel innovatie plaatsvindt als in de retailsector. Concepten veranderen in snel tempo. De controle verschuift van de retailer naar de consument. Het centraal stellen van deze klant is daarom onvermijdelijk voor retailers die ook in de toekomst succesvol willen zijn en blijven.

Meer informatie Aanmelden

Je als retailer onderscheiden is essentieel om loyale klanten te creëren én te behouden. Hoe zorg je ervoor dat je uitblinkt en/of opval op het gebieden als Customer Experience, Storytelling, verbinding tussen online&offline, Flash Sales, Artificial Intelligence en smart data, Conversational Commerce, (in)Store Technology & beleving of bijvoorbeeld delivery service.

Op de 28ste editie van What’s going on in [R]etailing?! “creating the difference” geven vele (inter)nationale retailers, Brands en Start ups een kijkje achter de schermen en vertellen welke strategie zij voeren om onderscheidend te zijn. Raak geïnspireerd en leer van zowel disruptors, gevestigde namen en koplopers in de markt.