Reparatie van fietsen

Tot reparatie van fietsen worden ambachtwinkels gerekend met als hoodactiviteit het repareren van fiesen voor consumenten. 

Informatie over het aantal winkels, de oppervlakte van deze bedrijven is afkomstig van Locatus. Hiervoor zijn de gegevens gebruikt van de Locatus-branche: Fietsreparatie. Hier valt niet onder, de locatus branche: Detailhandel Tweewielerspeciaalzaken. 

 

Naast de winkelambachtbranche 'Reparatie van fietsen' biedt Retail Insiders ook informatie over de detailhandelsbranche 'Tweewielerspeciaalzaken'. Selecteer hiervoor in het dashboard de betreffende branche in het dropdown menu en/of de factsheet onder branches. 

Winkelstructuur

De winkelstructuur geeft informatie over het aantal fysieke verkooppunten (bron: Locatus). Er is geen informatie beschikbaar over het aantal ondernemingen (een onderneming kan meerdere fysieke verkooppunten hebben, zo ook webshops).

 

Samenwerkingsvorm

Bij het aantal fysieke verkooppunten per samenwerkingvorm wordt onderscheid gemaakt tussen formule/ketenbedrijven en zelfstandigen. De bron Locatus registreert een verkooppunt als formule indien er wereldwijd zeven of meer vestigingen zijn, óf indien een onderneming meer dan 100 werknemers in dienst heeft, en toch minder dan 7 vestigingen.