INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over o.a. cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij je om je voor te bereiden op de toekomst.

Wat we voor je doen

Belangenbehartiging

We zetten ons onder andere in voor belastingherziening, lokale en regionale lobby ter stimulering van een goed ondernemersklimaat en aantrekkelijk offline & online winkellandschap.

Cao en arbeidsvoorwaarden

Een goede cao draagt bij aan goed geregelde arbeidsvoorwaarden voor jouw medewerkers. Check hier de Cao Fashion, Sport & Lifestyle / Wonen.

Ondernemersservice

Als INretail lid ontvang je direct én kosteloos antwoord op jouw vragen via INretail Ondernemersservice. Bijvoorbeeld over cao & arbeidsrecht, consumenten & (online)voorwaarden, leveranciersvoorwaarden, social media en veiligheid.

Juridisch Advies

Advies tegen ledentarief bij juridische vraagstukken over personeel, huur, consumenten en leveranciers.

Cijfers & trends

De laatste marktcijfers en -ontwikkelingen gericht op een optimale bedrijfsvoering. Over retailen in 2030 of specifiek over de mode-, schoen-, sport- of woonbranche.

Ledenvoordeel

Profiteer van veel (financiële) voordelen op diverse producten en diensten zoals BUMA/SENA, Verzekeringen, Betaaloplossingen, Brandstof en veel meer.

Financiering

Onze financiële experts helpen je bij het zoeken van alternatieve financieringen.

CBW-erkend

Een garantieregeling voor woon- en bruidsmodewinkels die de klant meer zekerheid biedt.

INformatie, INspiratie en INcrowd

Wij houden je op de hoogte van dat wat je als ondernemer moet weten en bieden je inspiratie via onze website, nieuwsbrief, INretail Magazine, social media, regio/ branche/ ketenbijeenkomsten en ledenevents, maar ook door 1 op 1 gesprekken bij jou of in ons INretail clubhuis in Zeist. Met INcrowd bieden wij je een landelijk netwerk van innovatieve en eigenzinnige, next-gen ondernemers in de retail.

Contact

INretail

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist

info@ inretail.nl
088 973 06 00
https://www. inretail.nl/


Retailer of startende ondernemer?

Check onze website www.inretail.nl voor meer over ons en jouw lidmaatschapsvoordelen of neem direct contact op via onze contactgegevens. 

Consument?

Koop veilig bij woonwinkels en bruidsmodezaken die CBW- erkend zijn! Kijk op www.cbw-erkend.nl voor de meest gestelde vragen & antwoorden.

Medewerker?

Werk jij bij een (web)winkel? Kijk dan op www.werkindewinkel.nl voor trends, tips & informatie.


Volg ons op social media!

Deel deze pagina