Registreren

Na het invullen van onderstaand registratieformulier ontvang je een mail met een bevestigingslink en lees je of er kosten verbonden zijn aan de inlogcode. Het invullen van het registratieformulier is alleen om je type account te kunnen bepalen. In de mail die je ontvangt kun je je basis-abonnement bevestigen of een offerte aanvragen voor een basis+ regio-module abonnement. Ook heb je hier de optie om het account te verwijderen. Geen mail ontvangen? Check ook je box 'spam/ongewenste mail'. 

Tarieven (excl. btw):

  • Basis-abonnement:  145,-- euro excl btw. (gratis voor studenten, starters zonder KvK inschrijving, retailers lid van een bijdragende brancheorganisatie* en leden lid van DNWS)
  • Basis+ Regio-omzet module abonnement: Tarief afhankelijk van gebied(en) (gemeente, wijk en/of aantal buurten) en periode(n) (geen gratis mogelijkheid). Een op-maat offerte kan aangevraagd worden via info@retailinsiders.nl. Leden (retailers) van bijdragende brancheorganisaties* en leden van DNWS ontvangen 30% korting. 

*Bijdragende brancheorganisaties zijn INretail, Thuiswinkel.org, Dibevo, KNS, NBOV, NSO Retail, Techniek NL, Tuinbranche NL, Vakcentrum, VBW.

Velden met een * zijn verplicht.

Mijn gegevens
Bedrijf indien van toepassing
Ik ben..
Ik kies..

Inloggen