2-jarige AD Retail opleidingen op een rij!

Nieuwsbericht

Bron:

In dit overzicht zijn de Ad mogelijkheden voor de domeinen Commerciële Economie, Ondernemen en Ondernemen & Retail Management inzichtelijk gebracht. Het geeft informatie over de mogelijke toekomstige functies weer, de aanbiedende opleiders en het laat zien of de opleiding in voltijd en/of deeltijd te volgen is. Ook zijn verwante mbo-opleidingen en mogelijke doorstroom richtingen naar een bacheloropleiding opgenomen.

Een Associate degree (AD) is een twee jarige opleiding die wordt aangeboden door sommige hogeronderwijsinstellingen. Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op specifieke beroepen of om een basis te leggen voor verdere studie op een hoger niveau, zoals een bachelor's degree.

Een Associate degree-programma is meestal praktischer en gerichter dan een meer algemene bacheloropleiding. Het richt zich op het aanleren van praktische vaardigheden en kennis die direct van toepassing zijn op een specifiek vakgebied of beroep.

Associate degrees zijn een populaire keuze voor studenten die op zoek zijn naar een betaalbare en flexibele manier om hun vaardigheden te ontwikkelen. Na het behalen van een Associate degree hebben studenten de mogelijkheid om direct de arbeidsmarkt te betreden en te werken in het gekozen vakgebied.

Bekijk het overzicht hier


Deel deze pagina

Retailagenda