De nieuwsbrief van Retail Innovation Platform is uit!

Nieuwsbericht

Bron: Retail Innovation Platform

De nieuwsbrief van het Retail Innovation Platform is uit! Deze editie staat in het teken van de retailer van de toekomst. Wij lichten alvast 3 fysieke tools uit die zijn ontwikkeld in de living labs van het landelijke onderzoeksproject Future-Proof Retail.

Wie is de retailer van de toekomst? De veranderende retailsector vraagt om nieuwe skills. Welke vaardigheden hebben nieuwe en bestaande retailers nodig om toekomstbestendig te zijn en in te spelen op de snelle veranderingen? Het landelijke onderzoeksproject Future-Proof Retail, onder leiding van de Haagse Hogeschool, deed hier onderzoek naar in de vorm van 11 living labs. Vanuit deze labs hebben diverse hogescholen door middel van design thinking antwoorden gezocht op deze problematiek. Op 23 oktober 2019 tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven worden de eerste resultaten gedeeld, maar wij lichten in onze nieuwsbrief alvast een tipje van de sluier. Zo laten we alvast 3 fysieke tools zien die tijdens het project (en in de living labs) zijn ontwikkeld voor retailers.

Klik hier voor de nieuwsbrief!

Als eerste de nieuwsbrief over ontwikkelingen binnen het Retail Innovation Platform en de meest recente onderzoeksresultaten en laatste ins en outs op het gebied van retailinnovatie in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan


Deel deze pagina

RetailInnovationPlatform