Van Ditmar Marketplace gelanceerd

Nieuwsbericht

Bron: Fonk

Van Ditmar Boekenimport, groothandel voor import van het buitenlands boek en onderdeel van Audax lanceert Van Ditmar Marketplace. Dit digitale platform brengt vraag en aanbod van het niet-Nederlandstalige boek bij elkaar en biedt boekverkopers en retailers zo'n 20 miljoen Engelstalige en Duitstalige titels.

De komende maanden breidt dat aantal verder uit en worden bovendien nieuwe talen toegevoegd. Van Ditmar Marketplace is volledig in eigen beheer en ontwikkeld door het digitale team van Audax. In nauwe samenwerking met CB is een koppeling aangelegd met CB Online.

Op Van Ditmar Marketplace zijn momenteel - naast het eigen assortiment van Van Ditmar - ook boeken van de Engelse groothandel Gardners, het Amerikaanse Baker & Taylor en het Duitse Libri te vinden. Op korte termijn gaan ook het Engelse Bertrams en het Engels-Amerikaanse Ingram hun titels toevoegen. In eerste instantie zullen partijen die gebruik maken van de bestelservice van CB Online nu ook toegang hebben tot miljoenen buitenlandse titels. Binnen afzienbare tijd kunnen ook andere (online) aanbieders van boeken hun bestellingen via het platform doen.


Dirk Milbou, business manager Digital Business van Audax: "De lancering van Van Ditmar Marketplace is een belangrijke stap in de verdere digitale transformatie van de Audax Groep naar een omnichannel logistiek retail-platform."


Deel deze pagina

Educatievrijetijd Huistuin