Dutch Design Week 2019: Future-Proof Retail

Event

Kosten: Volgt
Locatie: Microlab, Kastanjelaan 400 in Eindhoven

Op 23 oktober 2019 presenteert Future-Proof Retail resultaten van haar tweejarig onderzoek naar de manier waarop retailers het beste kunnen leren om ‘future-proof’ te zijn. Wat houdt dat in, future-proof zijn? Hoe moet je als ondernemer, manager, bestuurder of beleidsmaker “omdenken"? Wat moet je weten en kunnen? En hoe kun je anderen aanzetten om nieuwe kennis en vaardigheden eigen te maken?

Meer informatie Aanmelden

Vanuit 11 lokale labs hebben acht hogescholen hierop antwoorden verzameld. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven presenteren zij in ‘Microlab’ hun resultaten.

Design driven onderzoek, design driven presentaties

Verwacht geen saaie, dikke rapporten of lange verhalen: het hele onderzoek is ‘design driven’ en zo zal de presentatie van de resultaten ook zijn. Met een pop-up store, inspirerende gasten en pittige discussies zullen wij je stimuleren om verder te denken en te doen.

“We dragen geen kant-en-klare oplossingen aan voor retailers, die zijn er namelijk niet. Maar we bouwen een ecosysteem voor leren zodat zij gemakkelijk en effectief de vaardigheden kunnen ontwikkelen die zij nodig hebben.” – Anja Overdiek, projectleider Future-Proof Retail

Naast een programma voor bestuurders en beleidsmakers in de ochtend en een programma voor retailers in de middag, hebben we ook een route voor je om de belangrijkste ontwerpen voor de Retail op Dutch Design Week niet te missen. Wil je weten hoe retailers zich goed kunnen uitrusten voor een continu veranderende toekomst? Dan is dit een onmisbare dag voor je.


Deel deze pagina