DNWS

De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) is een onafhankelijk kennis- en netwerkplatform voor centrumgebieden. Voor stakeholders van centrumgebieden die door lokaal samen te werken investeren in de toekomst.

Wat we doen

Wij zijn het enige platform in Nederland met een landelijk netwerk en lokale kennis. We hebben landelijk een doorlopend kennisprogramma met actuele thema’s die we onderzoeken. We organiseren (online) kennissessies met praktijkcases en grootschalige congressen waar centrumgebieden uit heel Nederland bij elkaar komen.

Op lokaal niveau spart DNWS met je mee over vraagstukken die specifiek betrekking hebben op jouw centrumgebied. We bieden professionele ondersteuning aan de bij ons aangesloten gemeenten, ondernemersverenigingen, vastgoedcollectieven en centrummanagement organisaties.

Onze accountmanagers delen graag hun kennis en ervaring uit centrumgebieden door heel Nederland. Zo verruim je je blik door met andere centrumgebieden in contact te komen. Wij helpen je ook door je in contact te brengen met onze kennispartners en experts. En we zetten onze kennis en landelijke netwerk vanuit INretail en Vakcentrum om meer draagvlak vanuit ondernemers te creëren, zowel mkb als het grootwinkelbedrijf. 

Contact

Hester Bunnink
Coƶrdinator DNWS

h.bunnik@ dnws.nl
088 973 06 73

Lopende onderzoeken

Hoe ziet de centrumorganisatie van de toekomst eruit?

Veranderende functies in centrumgebieden en maatschappelijke opgaven leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden. Betrokkenheid van ondernemers, eigenaren, gemeente en andere partijen is niet vanzelfsprekend, maar wel hard nodig. DNWS en Stad & Co hebben daarom samen met de Hogeschool van Amsterdam en tientallen centrumorganisaties, gemeenten en experts onderzoek gedaan naar toekomstige vormen van samenwerking in centrumgebieden. Op 6 november presenteren we resultaten van het onderzoek, kom je ook?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de netwerkactiviteiten, kennis en onderzoeken van DNWS?  Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Bekijk alle publicaties van DNWS

Verdieping

Publicaties

Bekijk alle publicaties van DNWS